Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παχυσαρκία

Αναφέρθηκε ότι η τροφική δυσανεξία έχει να κάνει με μια μάχη του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Κάθε μάχη για να λάβει χώρα χρειάζεται ενέργεια. Την ενέργεια αυτή ο οργανισμός την παίρνει κυρίως από τη λειτουργία του μεταβολισμού.

Επομένως

label 02

Μαζί δε θα χάσουμε βάρος θα χάσουμε λίπος και δε θα το χάσουμε επειδή θα τρώμε λιγότερο αλλά επειδή θα "καίμε" περισσότερο απο αυτό που καίγαμε πρίν. Η δουλεΙΆ μας θα είναι κατ' αρχήν να αποτοξινώσουμε το σώμα μας και ταυτόχρονα σε ενα δεύτερο επίπεδο να διορθώσουμε τις δυσανεξίες μας ώστε να μπορέσουμε να καταναλώσουμε ξανά αυτές τις τροφές χωρίς να μας δημιουργούν πρόβλημα και να ανεβάσουνε το μεταβολισμό μας.

Θέλουμε να ξεχάσετε οτι ξέρατε μέχρι σήμερα σχετικά με τις δίαιτες και το αδυνάτισμα.

Μαζί θα μετράμε θερμίδες, δε θα ζυγίσουμε γραμμάρια.

Μια τελείως διαφορετική και ανατρεπτική μέθοδος χρησιμοποιείται για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια μέθοδος χωρίς καμμία απολύτως χρήση συσκευασμάτων χημικών ή μή.

Οτι καταφέρνουμε το καταφέρνουμε απλά και μόνο με τη διατροφή μας.

Όλη μας η προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό που προτείνουμε να είναι απόλυτα εφαρμόσιμο στην καθημερινότητα μας. Γι'αυτό και πιστεύουμε οτι η MEDIFORMA έφερε την επανάσταση στη θεραπεία της παχυσαρκίας

Άλλωστε οι νεότερες μελέτες δείχνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό παχύσαρκων που εντόπισαν τις τροφές που ο οργανισμός τους δεν μπορούσε να μεταβολίσει (με τη βοήθεια της τροφικής δυσανεξίας), έχασαν με ασφάλεια το περιττό λίπος του σώματός τους και διατήρησαν σταθερό το βάρος τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με παχυσάρκους που ακολούθησαν στερητική δίαιτα.